Tortillaer med kyllingefyld


TORTILLAER. Opskrift på Tortillaer med kyllingefyld

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
8 tortillaer (mexicanske pandekager)
Fyld:
ca. 300 g kyllingefilet
400 g kartofler
1 hakket løg
2 finthakkede fed hvidløg
½ tsk. Stødt spidskommen
1 spsk. Olie
1 hakket rød peberfrugt
1 finthakket chilipeber
1 fintsnittet porre
ca. 250 g spids- el. kinakål
salt & peber
Til gratinering: 150 g revet cheddar. Tilbehør: Grøn salat – gerne med avocado.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær kødet i tynde strimler. Skræl kartoflerne og skær også dem i strimler. Svits løg og hvidløg i olie. Tilsæt kartofler, peberfrugt, chili, spidskommen og porre. Læg låg på og damp ca. 10 min., til kålen er faldet sammen. Krydr med salt og peber. Rul kyllingefyldet ind i pandekagerne og læg dem i et ovnfast fad. Drys ost over og gratiner i ovnen ca. 15 min. ved 200 grader.