Benløse Fugle, Mor Helle's opskrift
|
Tilberedningstid:
30 min.
|
|
Nødvendige ingredienser
(6 personer)
Benløse Fugle
1 kg Skært oksekød 150 gram Fersk Spæk 200 gram Gulerødder 2 løg 125 gram Tomatpure. koncentreret Timian, tørret 12 dl. Oksebouillon
|
SÃ¥dan tilberedes opskriften
Oksekødet skæres i 7-8 skiver på tværs af kød trådene, bankes, krydres med salt og peber.
Spæk og gulerod skæres ligeledes i 7-9 stave som lægges på kødet og det rulles, bindes med garn eller lukkes med stegenåle.
Kød og løg brunes, drysses med mel og afbages, tilsæt bouillon, tomatpure og krydderurter, dækkes med låg og braiseres i gryde til kødet er mørt, 1-1½ time.
Kødet tages op, når det er mørt, garn eller nåle fjernes. Skyen sigtes og smages til med fløde, salt og peber.
De benløse fugle serveres i saucen med kartoffelmos alternativt ris.
|
Værd at videMor Helle elsker denne herlige opskrift, super god opskrift på Benløse Fugle
|
|