Æggekage med Pølser og Pasta


ÆGGEKAGE, opskrift på Æggekage med Pølser og Pasta

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 20 min.

Nødvendige ingredienser
(2 personer)
Æggekage med Pølser og Pasta

2 dl. mælk
4 æg
2 spiseske finthakket persille
1 teske groft salt
peber
1 teske olie
100 gram pasta f.eks. pasta skruer
1 grofthakket løg
150 gram cocktailpølser

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Kog pastaen og lad den dryppe af.

Svits løget i olie cirka 6 min.

Tilsæt pølser, skåret i 3-4 stykker hver, og svits et par minutter. Hæld i bunden af et ildfast fad.

Hæld pastaen i fadet og vend lidt rundt, så den blandes med løg og pølser.

Rør mælk, æg, persille, salt og peber sammen og hæld over pastablandingen.

Gratiner 18-24 min ved 200 grader og server med grøn salat.

Værd at vide
Prøv denne spændene Æggekage med Pølser og Pasta