Vikingegryde, nem og fedtfattig


VIKINGEGRYDE, opskrift på Vikingegryde, nem og fedtfattig

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 20 min.

Nødvendige ingredienser
(2 personer)
VIKINGEGRYDE, opskrift på Vikingegryde, nem og fedtfattig opskrift.

300 gram afpudset svinemørbrad
125 gram cocktailpølser
1 stort løg
4 fed hvidløg
Karry, røget paprika
3 dl. madlavnings-fløde 4%
1 spiseske konc. tomatpure
Salt og peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær mørbrad i strimler, steg dem lige netop møre i olie og sæt til side.

Varm olie i en gryde og brænd karry'en kort af. Tilsæt finthakket løg, finthakket hvidløg og paprika og steg kort.

Tilsæt madlavningsfløde, tomatpure og 1 dl. vand og varm igennem. Smag til med salt og peber.

Tilsæt cocktailpølser og kød og lad retten simre et øjeblik.

Server med kartoffelmos og en grøn salat.

Værd at vide
VIKINGEGRYDE, opskrift på Vikingegryde, nem og fedtfattig