Svinemørbrad med Krydderurtefyld


Svinemørbrad med Krydderurtefyld

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 20 min.

Nødvendige ingredienser
(2 personer)
Svinemørbrad med Krydderurtefyld

1 svinemørbrad
1 dl. ricotta
revet skal af ½ citron
1 fed hvidløg
½ bundt basilikum
2 teske tørret rosmarin
salt og peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Rør ricotta med presset hvidløg, citronskal, finthakket basilikum og rosmarin. Salt og peber efter behag.

Rens mørbraden og skær den op, så den bliver en flad plade af kød. Læg fyldet på midten og luk den sammen. Bind den sammen med kødsnor, så du lukker lukker fyldet inde.

Varm olie på en grillpande og steg mørbraden til den er brunet på alle sider. Læg den i et ildfast fad med lidt vand i bunden og stil den i ovnen 25 min.

Lad mørbraden hvile 8-12 min og skær den i skiver.

Værd at vide
Prøv denne lækre opskrift på Svinemørbrad med Krydderurtefyld