Ungarsk Gryderet


Ungarsk Gryderet

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 25 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Ungarsk Gryderet

20 gram oliemargarine
1 løg i tynde halverede skiver
1-2 spiseske paprika
2 tomater
900 gram svinekød i tern
1 tsk. koncentreret tomatpure
½ grøn peber i tynde skiver
½ spiseske maizena
salt og peber
vand

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Steg løget blødt i margarinen i en gryde.

Rør papirka i og tilsæt ½ dl. vand sammen med kødet. Lad det simre cirka 6 min. mens der røres jævnligt.
Tilsæt kogende vand så det dækker kødet, tilsæt tomater, peberfrugt, pure, salt og peber og læg låg på gryden. Koger 1 time.

Rør maizena ud i lidt vand og tilsæt til retten, så den bliver tilpas tyk.
Tilbehør: Pommes frites, kartoffelmos, grøntsager, rødbeder.?

Værd at vide
Velkommen til Ungarn, prøve denne lækre opskrift på Ungarsk Gryderet