Italienske Koteletter med Pasta


Italienske Koteletter med Pasta

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 25 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Italienske Koteletter med Pasta

4 svinekoteletter
1 mozzarellaost
8 skiver parmaskinke
2 spiseske tørret oregano
350 gram pasta
5 dl. pastasauce på glas (eller hjemmelavet)
1 bdt. basilikum
75 gram parmesanost

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær en lomme i hver kotelet og læg en skive mozzarella der ind. Drys 1 teske oregano i hver.

Krydr koteletterne med salt og peber og vikl to skiver parmaskinke om hver.
Luk koteletterne ved at stikke to grill-spyd gennem hver.

Steg eller grill koteletterne 4 minutter på hver side.

Kog pastaen og varm tomatsaucen. Vend pastaen i saucen.
Server koteletterne med pasta i tomat, revet parmesan og fint snittet basilikum.

Værd at vide
Velkommen til Italien, prøve denne Italienske Koteletter med Pasta