Spaghetti og Kødboller i Tomatsauce


Spaghetti og Kødboller i Tomatsauce

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 40 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Spaghetti og Kødboller i Tomatsauce

50 gram pinjekerner, hakkede
75 gram revet parmesan
1 håndfuld hakket persille
450 gram hakket oksekød 3-5 %
2 æg
50 gram rasp
1 teske oregano
1 teske kanel
salt og peber
olie

1 løg, hakket
4 fed hvidløg i tynde skiver
500 gram cherrytomater i kvarte
4 teske olie
400 gram tomatpasta
2 teske oregano
salt og friskkværnet peber
2 spiseske hvidvins eddike
Spaghetti eller pasta skruer
Grov hakket basilikum
Fintrevet parmesanost

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Rør pinjekerner, parmesan, persille, oksekød, æg, rasp, oregano, kanel, salt og peber sammen, form til små kødboller, læg på en tallerken og sæt dem på køl ca. 30 min.

Svits løg og hvidløg i olie til de er klare.

Tilsæt cherrytomater, tomatpastaen, oregano, salt og peber og bring i kog. Småkoger ved svag varme under låg 15 min. Smag til med hvidvinseddike, salt og peber.

Opvarm olien på en pande og steg kødbollerne ved ret høj varme til de netop er gennemstegt. De må ikke få for meget, da de så bliver tørre.

Læg kødbollerne i tomatsaucen og server med spaghetti og drysset med basilikum og parmesan.

Værd at vide
Mød Lady og vagabonden - Spaghetti og Kødboller i Tomatsauce