Nem Italiensk Lasagne


Nem Italiensk Lasagne

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 20 min.

Nødvendige ingredienser
(2 personer)
Nem Italiensk Lasagne

2 fed hvidløg
300 gram hakket oksekød 3-8 %
400 gram tomatpasta
Salt, paprika, tørret timian
½ teske sambal oelek
150 gram tørrede plader
500 ml Mornay sauce 5 %
200 gram revet ost 13 %

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Hvidløg hakkes og svitses i lidt olie.

Kødet tilsættes og svitses med til det er brunt.

Tomatpasta og sambal oelek tilsættes og bringes i kog. og koger ved svag varme cirka 4-6 min.
Smages til med cirka 2 teske salt, 2 teske paprika og 1 teske timian.
Ca. 2 dl. Mornaysauce fordeles i bunden af et ildfast fad.
Et lag lasagneplader lægges over. 1/4 af kødsaucen fordeles over.
Forsæt med skiftevis lasagneplader og kød. Slut med lasagneplader.

Resten af Mornay saucen hældes over det sidste lag lasagne-plader og osten drysses over.
Gratineres 35 min ved 200 grader midt i ovnen.
Hviler 5-10 min inden servering, pas på den er varm...

Værd at vide
Opskrift på lækker nem Italiensk Lasagne