Vintersuppe med Oksekød og Grønsager


VINTER-SUPPE, opskrift på Vintersuppe med Oksekød og Grønsager

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 25 min.

Nødvendige ingredienser
(2 personer)
Vintersuppe med Oksekød og Grønsager

30 gram perlebyg
6 dl. oksebouillon
1 spiseske hakket oregano
1 oksesteak cirka 150 gram
1 gulerod
½ porre
1 løg
1 dl. ærter
salt og peber
1 spiseske hakket persille

Groft brød som tilbehør

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Hæld bouillon, perlebyg og oregano i en gryde, bring i kog og kog 10 min
.
Tilsæt oksekød i strimler, gulerod i tern, porre i strimler, hakket løg og ærter. Bring i kog og kog cirka 20 min.

Smag til med salt og peber og rør persille i.

Server med groft brød.

Værd at vide
Super god Suppe til vinteren, prøv Vintersuppe med Oksekød og Grønsager