Kylling i karry


KYLLING I KARRY, opskrift på Kylling i karry

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 30 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Kylling i karry

600 gram kyllingefilet
400 gram paraboiled ris
8 dl. mælk
2 spiseske oliemargarine
2 spiseske mel
6 teske karry

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Kyllingen koges i vand til den netop er mør cirka 15 min.
Risene koges.

Oliemargarine smeltes i en gryde og karry røres ud i den og steger et øjeblik. Tilsæt knap 1 dl. mælk og rør melet ud i blandingen. Opbag saucen ved hele tiden at tilsætte mælk til al mælken er tilsat og saucen er tyknet.
Hvis saucen er for tyk tilsættes lidt mere mælk, er den for tynd jævnes med Maizena.

Kyllingen skæres i tern og tilsættes saucen. Smages til med salt.

Server med de kogte ris og kokosmel.

Værd at vide
Dette er en ret alle kan lide, Kylling i karry