Kinesisk Kyllingewok


Kinesisk Kyllingewok, opskrift på Kinesisk Kyllingewok

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 25 min.

Nødvendige ingredienser
(2 personer)
Kinesisk Kyllingewok

200 gram kylling i strimler
1 fed hvidløg, finthakket
5 gram frisk ingefær, finthakket
2 teske olie
1 peberfrugt i strimler
1/4 glaskål i strimler
½ porre i tynde skiver
2 spiseske peanuts
1/4 bundt koriander

1 spiseske citronsaft
1 spiseske soja
1 spiseske olie
1 teske sukker
½ teske sambal oelek
1 teske fint revet ingefær

125 g. risnudler

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Steg hvidløg og ingefær 1 minut i olie i en wok. Det skal ikke brune.

Tilsæt kylling og steg til det bliver hvidt.

Tilsæt porre og glaskål og steg til kyllingen er gennemstegt.

Tilsæt peberfrugt og steg 2 min.

Pisk citronsaft, soja, olie, sukker, sambal oelek og ingefær sammen og vend det i wokken.
Server med risnudler kogt i cirka 4 min i saltet vand.

Værd at vide
Dejlig opskrift på Kinesisk Kyllingewok