Cremet Kyllingesuppe


KYLLINGESUPPE, opskrift på cremet Kyllingesuppe

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 30 min.

Nødvendige ingredienser
(2 personer)
Cremet Kyllingesuppe
2 teske olie
½ løg, snittet
1 lille gulerod i tern
400 g. kartofler i tern
½ porre i tynde ringe
½ teske tørret timian
2 teske oliemargarine
30 gram mel
7 dl. hønsebouillon
200 gram stegt kylling i tern
2 miniflutes eller helst grovflutes

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Varm olien op i en gryde og steg løg ved middel varme i 4 min.
Tilsæt gulerod og kartofler og steg i yderligere 4 min.
Tilsæt porre og timian og steg 3 min. Tag gryden af varmen.
Hæld mel i en lille skål og tilsæt bouillon lidt efter lidt under omrøring, til det er jævnt og tykt.

Smelt margarinen i en ny gryde, hæld bouillon i og bring i kog.
Rør melblandingen i bouilllonen og kog igennem.
Hæld boillon over grønsagerne, varm igennem og kog 10 min eller til kartoflerne er møre.
Tilsæt kylling, varm igennem og smag til med salt og peber.
Server med dejlige lune flutes.

Værd at vide
Super dejlig kyllingesuppe til de kolde dage