Æggekage med Røget Makrel


ÆGGEKAGE MED MAKREL, opskrift på Æggekage med Røget Makrel

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 30 min.

Nødvendige ingredienser
(3 personer)
Æggekage med Røget Makrel

1 røget makrel
1 løg
300 g. kogt kartoffel
4 tsk. oliemargarine
7 æg
3 dl. mælk
salt og friskkværnet peber
purløg

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Pluk makrellen fri for skind og ben og skær i mindre stykker.
Snit løget fint og steg det 4-5 min i oliemargarine sammen med kartoffel i tern.
Tilsæt makrellen og vend rundt.
Hæld i et ildfast fad.
Pisk æg og mælk sammen og krydr med friskkværnet peber og cirka 2 teskeer salt. Hæld over fisk og kartofler.
Bag æggekagen 15-25 min eller til den er helt fast ved 200 grader. Pynt med klippet purløg.
Server med salat og rugbrød, rødbeder mv.

Værd at vide
Æggekage med Røget Makrel