Laks med Varm Salat og Purløgscreme


Laks med Varm Salat og Purløgscreme

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 40 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Laks med Varm Salat og Purløgscreme

4 laksefilet
4 teske olie

2 dl. A38 0,5 %
2 teske sennep
1 finthakket rødløg
2 spiseske fintklippet purløg
salt og peber

2 porre, fintsnittet
4 fed hvidløg, finthakket
4 teske olie
2 spiseske sukker
2 spiseske hvidvinseddike
2 dl. vand
350 gram kogt kartoffel
2 peberfrugt i små tern
200 gram ærter
2 blade iceberg, snittet
salt og peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Steg porre og hvidløg blankt i olie.
Tilsæt sukker og rør rundt til det er smeltet.
Tilsæt eddike, vand, salt og peber og kog op.
Tilsæt kartofler i skiver og lad det simre min.
Vend peberfrugt og ærter i og smag til.
Tag af varmen.
Rør A38 med sennep, rødløg, purløg, salt og peber.
Steg laksefiletterne 1 min på hver af de 4 sider ved ret hård varme. Laksen skal kun netop være gennemstegt.
Anret grønsagerne ovenpå den fintsnittede salat, fordel purløgscremen derover og anret laksen ved siden af.

Værd at vide
Lækker ret med Laks, prøv Laks med Varm Salat og Purløgscreme