Grillet Tun med Bønnesalat


GRILLET TUN, opskrift på Grillet Tun med Bønnesalat

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 25 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Grillet Tun med Bønnesalat

4 tun-steaks a ca. 125 g.
4 teske olivenolie
4 teske citronsaft
2 fed hvidløg, presset
2 spiseske finthakket rosmarin

2 dåse cannellini-/hvide bønner, skyllede og afdryppede
4 tomater i tern
1 rødløg, finthakket
100 gram rucola
3 spiseske olivenolie
2 spiseske citronsaft
2 teske sennep
1 tsk. flydende honning

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Blandt olivenolie, citronsaft, hvidløg og rosmarin og vend tun'en i det. Læg i en plastbøtte med låg og mariner i køleskabet 15 min.

Bland bønner, tomater, rødløg og rucola i en skål.
Rør olie med citronsaft, sennep og honning og vend det i salaten.

Opvarm en grillpande og steg tun-steaks 1½ minut på hver side.

Anret tun og salat på tallerkener.

Værd at vide
Dejlig opskrift på Grillet Tun med Bønnesalat