Fiskefileter med Hvidvinssauce


FISKEFILETER, opskrift på Fiskefileter med Hvidvinssauce

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 40 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Fiskefileter med Hvidvinssauce

6-8 fiskefileter
2 spiseske citronsaft
100 gram bacon
4 teske flydende margarine
2 dl. hvidvin
salt
4 dl. madlavningsfløde 4 %
1 bdt. persille
4 teske citron saft
salt og peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Dryp fisken med citronsaft og lad den hvile 10 min.

Steg bacon på en pande, tilsæt margarine og steg fisken et par min på hver side ved meget svag varme.

Hæld vin i panden og damp fisken til den er mør.
Tag fisk og bacon op og læg i et fad. Hold det varmt.
Hæld fløde på panden, varm op og tilsæt citron og hakket persille.
Smag til med salt og peber og hæld over fisken.

Værd at vide
Vi elsker dejlige fiskeopskrifter, f.eks, denne Fiskefileter med Hvidvinssauce