Små calzone-pizzaer


CALZONE PIZZAER, opskrift på Små calzone-pizzaer

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 30 min.

Nødvendige ingredienser
(20 personer)
Små calzone-pizzaer
20 gram gær
4 dl. vand
700 gram mel
4 spiseske olie
1 teske salt

2 spiseske olie
2 hakket løg
8 fed presset hvidløg
8 dl. hakket tomatkød
1 dl. frisk basilikum
1 dl. frisk oregano
4 teske sukker
2 teske salt
400 g. bacon i tern eller lign.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Opløs gæren i vand, tilsæt olie og salt og tilsæt mel lidt efter lidt. Ælt godt.

Dejen hæver lunt og tildækket en time.

Svits løg og hvidløg i olie i 3 minutter. Svits bacon med til det er sprødt.

Tilsæt tomat, basilikum, oregano, sukker og salt og smag til med friskkværnet peber. Koger 15 min.

Del dejen i 20 kugler og rul 1 ud til en cirkel med en diameter på cirka 15 cm.
Læg 1 stor spiseske fyld på den ene halvdel af dejen og fold den anden ind over.
Tryk med en våd gaffel rundt langs kanten og læg på bagepapir på en bageplader. Sådan fortsætter man med at lave de små Galzone-pizzaer.

Pensl calzonerne med olie og bag dem cirka 13-16 min ved 200 grader.?

Værd at vide
Prøv denne lækre opskrift på små Calzone pizzaer