Mexicansk suppe


MEXICANSK SUPPE, opskrift på Mexicansk suppe

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 25 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
200 gram bacon i strimler
5-6 forårsløg
4-5 kartofler
3 gulerødder
2 teske chili
1 dåse hakkede, flåede tomater
7 dl grønsagsbouillon
250 gram majs
2 dl fløde
peber og salt

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Steg bacon sprød ved svag varme, og læg til side.
Snit løgene fint, og skær kartofler og gulerødder i tern.
Svits det hele i baconfedtet, og kryder med chili, salt og peber.
Tilsæt tomat samt bouillon, og lad suppen koge for svag varme under låg i 15 min.
Kom de optøede majs ved, og lad koge endnu 5 min. Tilsæt fløde, varm op, og smag til. Server suppen varm, med bacon på toppen.

Værd at vide
Super skøn opskrift på suppe fra Mexico