Karry-Gryde


KARRY-GRYDE, opskrift på god Karrygryde

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 30 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
KARRY-GRYDE

40 gram margarine
Karry
2 store løg
2 glas champignon
1/2 l fløde
1 okseboullion terning
Kylling, skinkekød eller oksekød i tern/strimler.
Bemærk du kan selv bestemme dit kød, og kan evt. bruge rester.
peber og salt

Tilbehør: Kartoffelmos eller ris

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Pil løget og skær løget i halv store stykker.

Brun kødet i en stor gryde.
Når kødet er gennemstegt, tages det op ad gryden, og en smule margarine tilsættes.

Når margarinen er klar, svits karry grundigt, så kommer smagen frem.
Kom løgene, boullion-terningen og en smule vand i gryden. Lad det simre til løgene er bløde.

Herefter tilsættes fløden, sammen med champignonerne og kødet.
Retten må ikke koge, men skal næsten nå kogepunktet.

Smages til med salt og peber.

Karrygryden serveres med kartoffelmos eller ris.

Værd at vide
Alle elsker denne Karry-gryde, og alle slags kød kan bruges.