Lasagne med fisk


LASAGNE MED FISK, Opskrift på Lasagne med fisk

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
Tomatsauce
1 dåse hakkede tomater (ca. 400 g)
1 dåse koncentreret tomatpuré (ca. 70 g)
3 hakkede zittauerløg (ca. 200 g)
1 tsk. revet muskatnød
1 tsk. sukker
2 tsk. groft salt
3 små torskefileter uden skind (ca. 400 g)
½ liter Mornaysauce 14%
12 forkogte lasagneplader (ca. 225 g)
4 spsk. rasp

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Bagetid: Ca. 55 min. ved 200 °.
Tomatsauce: Bland de hakkede tomater sammen med tomatpuré, løg og krydderier.

Rens fisken for eventuelle ben, skyl og tør den. Læg ingredienserne lagvis i et ovnfast fad (ca. 6 x 21 x 26 cm) således: Ca. 1½ dl tomatsauce, ca. 1 dl MornaySauce og 4 lasagneplader - gentag. Læg herpå al fisken i ét lag. Gentag med ca. 1½ dl tomatsauce, ca. 1 dl MornaySauce og 4 lasagneplader. Slut med resten af tomat- og MornaySauce. Drys med rasp og bag lasagnen midt i ovnen. Lad lasagnen hvile tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min.