Forloren hare


FORLOREN HARE, opskrift på Forloren hare

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 30 min.

Nødvendige ingredienser
(8 personer)
500 gram flæskefars
500 gram oksefars
2 dl rasp
2 dl fløde
3 æg
salt og peber
200 gram røget bacon eller spæk
1 liter mælk til sovs
kulør, meljævning, ribsgele

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Farsen blandes og røres op med rasp, æg, fløde, salt og peber til en ret stiv fars.

Farsen formes til en tyk pølse der ligner et lille franskbrød og lægges i en smurt bradepande
eller et ildfast fad.
Spækket eller baconen lægges over farsen.
Farsen sættes i en 250 grader varm ovn i cirka 15 minutter, til farsen er brun.
Varmen dæmpes til 180 grader og mælk tilsat gele og kulør hældes ved og haren steger videre i
30-40 minutter.

Stegeskyen sies, jævnes med mel-jævning og smages til med salt, peber og ribsgele eventuelt tilsættes mere fløde.

Tilbehør: kogte eller brunede kartofler, råkostsalat, rødbeder, asier, tyttebær eller ribsgele.

Værd at vide
En dejlig klassisk opskrift på Forlorne Hare som vi elsker.