Bøf Stroganoff med kartoffelmos


Bøf Stroganoff med kartoffelmos

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 60 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
50 gram smør/olie
600-700 gram oksekød i strimler
2 groft hakkede løg
250 gram champignon
1 teske paprika
2 dl. bouillon
2 dl. piskefløde
2 spiseske koncentreret tomatpuré
2-3 spiseske sherry eller hvidvin
1 dl cremefraiche

Til Kartoffelmos
750 g kartofler
0,75 dl mælk
10 g smør
salt og hvid peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Brun kødet i halvdelen af fedtstoffet. Tag det op.
Brun løgene og champignonerne i den anden halvdel af fedtstoffet.
Kom kød, løg, champignons, paprika, bouillon og fløde i gryden.
Læg et låg på og lad retten simre i 30-45 min afhængig af kødet.
Når kødet er mørt kommes cremefraiche i og retten koges igennem. Smages til med salt, peber og vin.

Kartoffelmos:
Kog kartoflerne uden salt. Når de er kogt, moses de med smørret og der justeres med mælk. Smag til med salt og peber.

Server Bøf Stroganoff med kartoffelmos og en frisk salat.

Værd at vide
Super dejlig opskrift på Bøf Stroganoff