Blomkåls-suppe med bacon og croutoner


BLOMKÅLSSUPPE, opskrift på Blomkålssuppe med bacon og croutoner

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 30 min.

Nødvendige ingredienser
(1 personer)
125 gram blomkål
50 gram skrællede kartofler
1 dl grøntsagsbouillon
1 spiseske reven mozzarellaost
1 spiseske maizenamel
1/2 dl mel
Salt og peber

50 gram bacon i tynde skiver

1 skive toastbrød

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Kog blomkål og kartofler skåret i mindre stykker i grøntsagsbouillon.
Tilsæt mozzarella, maizena og mælk.
Lad suppen koge videre i ca 3 min.
Smag til med salt og friskkværnet peber og tag suppen af varmen.
Rist baconen på en pande så sprød at den kan brækkes i mindre stykker.
Tag bacon af panden og læg den til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
Skær toastbrødet i mindre firkanter og rist dem på panden i lidt olie.

Kom suppen i en blender, blend og hæld suppen tilbage i gryden.
Varm suppen godt igennem.
Server suppen pyntet med bacon.

Server brød croutoner til.

Værd at vide
Super dejlig opskrift på Blomkålssuppe