Chokolade-suppe


CHOKOLADE-SUPPE, opskrift på Chokoladesuppe

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 30 min.

Nødvendige ingredienser
(6 personer)
2 liter varm mælk
cirka 100 gram mel
salt
1 stk. hel kanel
50 gram sukker
kornene fra en halv vanillestang
2 æggeblommer
2 æggehvider
1 spiseske sukker
lidt stødt kanel

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Smelt lidt smør i en kasserolle, lad salt, sukker og mel blive mørkegul heri.
Den varme mælk røres i under kraftig omrøring.
Tilsæt kanel og vanillekorn og lad det koge kort op. Pisk æggeblommerne med lidt salt, suppen legeres hermed og koger svagt i 5 minutter.
Fyld suppen på en suppeterrin.
Æggehviderne piskes meget stive, imens tilsættes sukkeret lidt ad gangen.
Form små boller af æggehviderne med en teske, fordel dem på mælkesuppen og strø med lidt kanel.

Værd at vide
En meget god Chokolade-Suppe dessert, som du ikke har prøvet før.