Benløse Fugle


BENLØSE FUGLE, opskrift på Benløse Fugle

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 60 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Super god opskrift på Benløse Fugle.

ca. 600 gram kalveinderlår i skiver
100 gram røget spæk
snor el. tandstikker
40 gram smør
40 gram mel
1 kg kartofler
150 gram kålrabi
hakket kruspersille

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Bank kalveskiverne flade og læg en skive spæk og salt og peber på hver.
Rul dem sammen og fæstn dem med en tandstik eller bind dem med en snor.
Brun rullerne på en pande i halvdelen af smøret, drys med mel, overhæld med lidt kogende vand(gerne kogevand fra kartoffel/ kålrabi)
og braiser dem under låg i 20- 30 min. til de er møre.
Skræl kartoflerne og kålrabi, skær dem i tern og kog dem møre i vand uden salt.
Mos dem og smag til med smør, kogevand,
salt og peber.
Server benløse fugle og mos med syltede rødbeder og hakket persille.

Værd at vide
Dejlig vintermad er sådan en ret og opskrift som Benløse Fugle