Asparges Suppe


ASPARGES SUPPE, opskrift på lækker Asparges suppe

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 30 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Asparges suppe

1 dåse aspargessnitter 400-500 gram
2 dl piskefløde
30 gram smør
3 spiseske hvedemel
3/4 liter hønsebouillon
1/2 teske groft salt
friskkværnet hvid peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Hæld aspargessnitterne til afdrypning i en sigte - gem aspargesvandet.
Smelt smørret, kom melet i og bag det sammen med aspargesvandet.
Tilsæt derefter bouillon og lad suppen koge igennem ca. 5 min.
Hæld piskefløde i og varm suppen op til kogepunktet. Smag til med salt og peber.
Kom aspargessnitter til sidst.

Værd at vide
Dejlig Asparges suppe til vintertiden.