Pesto


PESTO, dejlig opskrift på Pesto

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 15 min.

Nødvendige ingredienser
(12 personer)
2 dl olivenolie
1½ spise ske pinjekerner
1 stort pillet fed hvidløg
50 g fint revet parmesanost
½ te ske fint salt
1½ liter friske basilikumblade med bløde stilke (cirka 75-100 g eller 2 store potter)

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Kom olie, pinjekerner, hvidløg, ost og salt i et blenderglas.

Blend ved langsomste hastighed i cirka 1 min.

Tilsæt basilikumblade med stilke og blend igen ved langsomste hastighed i cirka 30 sek.

Stil pestoen tildækket i køleskabet i mindst en halv time.

Værd at vide
Pesto, kan bruges som dip, dressing i flutes og mange former for Sandwich, og Pesto er virkelig godt når det er vendt i Pastaen.