Kødboller til suppe


KØDBOLLER TIL SUPPE. Opskrift på kødboller til suppe

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 20 min.

Nødvendige ingredienser
(8 personer)
Lækre hjemmelavet kødboller til suppen.

250 gram hakket skinkekød
3 spiseskefulde mel
1 æg
1 dl. vand evt. danskvand
Salt og peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Bland hakket kød med mel. Rør ægget i og tilsæt vand (danskvand) lidt efter lidt. Krydr med salt og peber. Lad farsen hvile i 60 min.

Form farsen med en teske til små kødboller og kog dem i saltet vand 4-6 min. Vandet skal holdes lige under kogepunktet.

Husk at kogevandet SKAL holdes under kogepunktet, er det ved at gå galt for dig, så tilsæt lidt koldt vand.

Værd at vide
Hjemmelavet kødboller i suppen er bare nr. 1