Melboller til suppe


MELBOLLER TIL SUPPE. Opskrift på Melboller til suppe

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 20 min.

Nødvendige ingredienser
(8 personer)
Til Melboller - suppe melboller
75 gram smør
2 ½ dl. vand
125 gram mel
salt
3 æg

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Bring vand og smør i kog.
Kom melet i på en gang og pisk kraftigt med du hælder mel i.
Rør dejen, til den slipper ske og gryde.
Tag gryden fra varmen og tilsæt salt.
Rør æggene i lidt ad gangen. Sørg for, at den de tilsatte æg er rørt ind i dejen, før der tilsættes mere.
Dejen skal være så fast at den bevarer faconen.

Kom dejen i en bollesprøjte eller form med en teske til små boller.
Kom melbollerne i kogende, saltet vand og lad dem koge ganske sagte i 6-9 min., vandet skal holdes lige under kogepunktet. Tag melbollerne op evt. med en hulske.

Husk at kogevandet SKAL holdes under kogepunktet, er det ved at gå galt for dig, så tilsæt lidt koldt vand.

Velbekomme.

Værd at vide
Dejlige hjemmelavet melboller er bare lækkert