Hakkebøffer med Kartoffelsalat


HAKKEBØFFER MED KARTOFFELSALAT. Opskrift på Hakkebøffer med kartoffelsalat

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 30 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
500 g. hakket oksekød
1 spsk. tomatpuré
1 spsk. mayonaise 5%
1 fed hvidløg
basilikum
1 kg. kartofler
2 dl. græsk yoghurt 0,1%
1,5 spsk mayonaise 5%
1 tsk. karry
50 g. cornichoner
1 bdt. dild
4 tomater
1 rødløg
1 bakke spæde salatblade
1 spsk. olie
1 spsk. eddike
basilikumblade
salt og peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Kog kartoflerne.

Bland oksekødet med tomatpure, mayonnaise, hvidløg og basilikum. Del kødet i 4 og hak dem som hakkebøffer. Steg dem på grill eller grillpande og drys med salt og peber.

Rør yoghurt, mayonnaise og karry grundigt sammen. Skær cornichonerne i små tern og bland dem i yoghurten. Hak dilden fint og bland den i sammen med salt og peber. Del kartoflerne i halve eller kvarte afhængig af kartoflernes størrelse og vend dem i dressingen.

Skær tomaterne i tynde skiver og løget i tynde både, læg det oven på salatbladene. Dryp olie/eddike på og drys med salt og peber. Drys med basilikumblade.

Server de grillede hakkebøffer med kartoffelsalat og tomatsalat.

Værd at vide
Den klassiske opskrift på hakkebøf og kartoffelsalat