Kyllingbryst paneret i havregryn


KYLLINGBRYST - Lækker Kyllingbryst paneret i havregryn

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 20 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 kyllingebryster
1 dl. havregryn
1 spsk. olivenolie
salt og peber
1 stk æble
2 stænger bladselleri
200 g blomkål
200 g broccoli
halv porre
1 dl tranebær
1,5 dl mager græsk yoghurt
2 spsk. let mayonnaise
1 tsk. koriander
1 citron
1 spsk sennep
salt og peber
hjertesalat
1 kg. kartofler

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær kyllingebrysterne i 3 kileformede stykker. Vend kyllingestykkerne i havregryn og steg dem på panden i olie, forsigtigt så de bliver brune og gennemstegte. Krydr med salt og peber.

Skær æble og selleri i tern. Pluk blomkål i små buketter og hak porren fint. Bland æble, selleri, blomkål, porre og tranebær i en skål. Pisk yoghurt, mayonnaise, koriander, citron, sennep, salt og peber sammen og vend det i grønsagerne.

Pil salatbladene fra hinanden og pynt kyllingefadet med dem.

Spis kyllingebrysterne med cremet grønt og kartofler.

Tilbehør: 1 kg pillede kartofler