Pasta med Gorgonzola sauce


PASTA MED GORGONZOLA SAUCE, Lækker opskrift, Pasta med Gorgonzola sauce

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 25 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
2 pakker pasta

Gorgonzolasauce
125 g. gorgonzola
1½ dl. letmælk
1 hvidløg
½ tsk. muskatnød
Fint revet skal fra 1 økologisk citron
1 spsk. citronsaft
salt og peber

Fyld
1 bundt asparges
2 dl. ærter
100 g. cherrytomater
1 håndfuld rucolasalat
1 bundt basilikum

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Kom gorgonzola, mælk og fint revet hvidløg i en gryde og pisk saucen sammen under opvarmning. Tilsæt muskatnød, citronskal og smag saucen til med citronsaft, salt og peber.

Knæk nederste del af aspargesene og blancher dem i kogende vand i et minut (brug gerne pastavandet) og hæld derefter koldt vand over dem.
Skær asparges i skrå stykker.

Kog pasta i rigeligt saltet vand til de er møre med bid i midten. Bland pasta med gorgonzolasaucen. Tilsæt asparges, ærter, halve tomater, rucola og basilikumblade.