Medaljoner af svinemørbrad


SVINEMØRBRAD. Medaljoner af svinemørbrad

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 30 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
1 svinemørbrad
70 g parmaskinke
1 spsk olie
10 g smør
0,5 sommerhvidkål
2 dl creme fraiche 18%
1 dl friske krydderurter
salt og peber

Tilbehør
300 g pasta
4 skiver groftbrød

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Svinemørbraden afpudses for sener og hinder, og bimørbrad fjernes.

Mørbradspidsen skæres af, og mørbraden skæres ud i 4 lige store bøffer.

Bøfferne bankes let og omvikles med Parmaskinke.
Skinken sættes fast med en kødnål eller tandstikker.

Medaljonerne krydres med salt og peber. Brunes og steges 3 - 4 min. på hver side ved middel varme i en blanding af olie og smør.

Sommerkål skæres i både og dampes mør under låg i en gryde eller sauterpande med lidt vand og salt, 5 - 7 min.

Cremefraiche og hakket krydderurt blandes og smages til med salt og peber.
Kålen tages op og dryppes af.

Krydderurte-blandingen hældes over den varme kål.
Medaljonerne serveres med den dampede sommerkål med krydderurte-creme, pasta og groftbrød.