Rabarbersuppe med vaniljeyoghurt


RABARBERSUPPE - Rabarbersuppe med vaniljeyoghurt

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 15 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Rabarbersuppe:

500 g rensede rabarber
125 g sukker
6 dl vand
1 spsk ingefær

Vaniljeyoghurt:

1 vaniljestang
2 dl yoghurt naturel, 1,5 %
2 spsk flormelis
3 stilke frisk mynte

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær rabarberne i små stykker på ca. 2 cm og kom dem i en gryde sammen med sukker, vand og friskrevet ingefær. Kog rabarberne ved svag varme i ca. 10 minutter. Tag gryden af varmen, hæld suppen i en sigte og sigt rabarberne fra. Afkøl suppen.

Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Hak mynten og rør den i yoghurten sammen med vaniljekorn og flormelis.

Servér rabarbersuppen med vaniljeyoghurten.