Mørbradbøffer med spinatkartofler og myntecreme


MØRBRADBØFFER - Mørbradbøffer med spinatkartofler og myntecreme

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 40 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Spinatkartofler:
1 kg mellemstore kartofler
500 g frisk spinat
1 stort løg
1 fed hvidløg
1½ spsk olivenolie
salt og peber

Myntecreme:
1 bundt radiser
1 lille håndfuld mynteblade
2 dl skyr eller fromage frais

Mørbradbøffer:
1 svinemørbrad, ca. 500 g
1 spsk olivenolie

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Spinatkartofler
Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand. Skyl og tør spinaten. Hak løg og hvidløg fint. Svits løg og hvidløg i olien i en stor gryde. Tilsæt kartoflerne, og vend derefter spinaten i. Lad spinaten falde helt sammen ved varmen i gryden og rør ofte. Smag spinatkartoflerne til med salt og peber.

Myntecreme
Skær radiserne i tynde stave. Hak mynten fint, og bland den med skyr eller fromage frais. Vend radiserne i cremen og smag den til med salt og peber.

Mørbradbøffer
Skær fedt og sener fra mørbraden. Skær mørbraden i skiver på 3 cm. Tryk dem let med hånden, så de bliver lidt fladere. Brun bøfferne på begge sider i olien på en pande, skru lidt ned for varmen og steg bøfferne 1½ minut på hver side. Krydr med salt og peber.

Servér mørbradbøfferne med spinatkartoflerne og myntecremen.