Laksesalat


LAKSESALAT. Opskrift på Laksesalat

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
1 ds. aspargesstykker
4 ret tykke skiver ferskrøget laks
200 g udsøgte champignon
4 spsk. olivenolie
1 spsk. estragoneddike
1 knivspids sukker
salt og peber
½ tsk. tørsennep
1 salathoved
3 hårdkogte æg
dildkviste.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Bland de afdryppede aspargesstykker med laksen, der er skåret i strimler, samt de udskivede rå champignoner. Rør eller ryst en marinade af olivenolie, estragoneddike, sukker, salt, peber og sennep. Hæld marinaden over salaten, dæk den til og lad den trække et par timer. Vend den nu og da. Flå salatbladene lidt itu og læg dem i bunden af en salatskål. Hæld salaten over og pynt ved serveringen med æggebåde og dildkviste.