Tyrkiske bøffer i pitabrød med grønt og yoghurtdressing


TYRKISKE BØFFER. Tyrkiske bøffer i pitabrød med grønt og yoghurtdressing

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 30 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
500 g hakket oksekød
1 dl. couscous
1 løg
1 æg
1 spsk. tomatkoncentrat
1 håndfuld persille
2 fed hvidløg
1 tsk. spidskommen
1 knivspids cayennepeber
salt
yoghurtdressing
1 dl. græsk yoghurt
1 spsk. tomatkoncentrat
halv tsk. spidskommen
salt og lidt peber fra kværn
halv spidskål
halv broccoli

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Kom kødet i en skål.

Hæld kogende vand på couscous og lad det trække et par minutter.

Hak løget fint, bland løg og couscous i kødet.
Rør ægget i sammen med tomatkoncentrat, finthakket
persille, knust hvidløg, spidskommen, cayennepeber
og salt. Rør farsen rigtigt godt igennem.
Form 8 bøffer og steg dem i olie på en pande.

Bland græsk yoghurt, tomatkoncentrat og
spidskommen. Rør dressingen godt sammen og
smag den til med salt og peber.

Skær spidskålen i strimler og broccoli i små buketter.
Blancher evt. grøntsagerne 1 minut i letsaltet kogende vand og skyl dem derefter under den kolde hane.

Spis bøfferne lune i pitabrød med grønt og dressing.