Else`s kyllingebryst med savoykålspakker


KYLLINGEBRYST. Else`s kyllingebryst med savoykålspakker

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 30 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
500 g kyllingebryster
salt og peber
Savoykålspakker
4 blade savoy-eller spidskål
2 rødløg
1 spsk. jomfru olivenolie
salt og peber
Anissyltet melon
1 spsk. sukker
3 spsk. æbleeddike
4 stjerneanis
1 galiamelon
2 spsk. frisk dild
1 spsk. syltet ingefær
Sojakrydret mayonnaise
2 pasteuriserede æggeblommer
1 tsk. Dijon sennep
1 tsk. citronsaft
3 spsk. olivenolie
2 tsk. sojasauce
2 spsk. creme fraiche 9%
salt og peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær de yderste blade af savoykålen og kog dem let møre i saltet vand.
Køl bladene af i iskoldt vand og dup dem tørre. Snit de inderste kålblade fint.
Skær rødløgene i skiver og rist dem sammen med fintsnittet kål i olivenolien. Krydr med salt og peber og lad det afkøle.
Læg kålblandingen ind i bladene og rul dem stramt. Gentag til du har 4 ruller.

Bag dem 10 min. midt i ovnen ved 170°. Kog sukker med eddike og anis op og lad det derefter køle af.

Halver melonen, fjern kernerne og skær den i tern.
Hak dild og vend den sammen med melon, ingefær og anislage. Lad det trække 30 min. i køleskab.
Grill eller steg kyllingebrysterne 5-8 min. på hver side eller til de er gennemstegte (centrumtemp. 75°).
Krydr med salt og peber. Pisk æggeblommerne med sennep og citronsaft. Pisk langsomt olivenolien i til mayonnaisekonsistens. Smag mayonnaisen til med sojasauce, creme fraiche samt salt og peber.
Anretning:
Anret et kyllingebryst og en kålpakke på hver tallerken sammen med syltet melon.