Koteletter i fad med fløde


KOTELETTER I FAD. Dejlige koteletter i fad med fløde, løg og champignon

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 45 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 koteletter af svin
3 store løg
400g champignon
2,5 dl fløde
1 ds. hakkede tomater
4 skiver mild ost
2 tsk paprika
2 tsk peber
1 tsk salt
1 tsk chilisauce
1-2 tsk citronsaft

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær fedt væk fra koteletterne, og drys lidt peber og paprika på dem. Svits koteletterne på panden i en smule margarine (Blot 30 sekunder på hver side ved middelhøj varme).

Kom koteletterne i et ildfast fad, og læg en skive ost på hver af dem.

Pil og hak løgene groft. Vask champignon og skær dem i kvarte eller skiver, alt efter størrelsen. Med lidt margarine i en pande med høje sider (alternativt en gryde med tyk bund), svitses løg og champignon ved middel varme, indtil løgene er bløde.

Tilsæt hakkede tomater og fløde i panden, og tilsæt krydderierne, incl. citronsaft. Lad sovsen simre i 10 minutter, og hæld den så over koteletterne.

Fadet skal stå i ovnen i ca. 30 minutter ved 190 grader, gerne varmluft.

Værd at vide
Server med basmati ris og groft flûtes. Pynt med små, friske basilikumblade - velbekomme.