Bacontærte med kartoffel


BACONTÆRTE MED KARTOFFEL. Opskrift på bacontærte med kartoffel, spinat og feta

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 60 min.

Nødvendige ingredienser
(3 personer)
1 færdig rulle tærtedej
150 g feta ost
1 pakke bacon
2 bagekartofler
300 g frossen, helbladet spinat
1 rødløg
4 æg
3 dl cremefraiche
Salt
Peber
Persille

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Start med at optø spinaten.
Rul tærtedejen ud i en tærteform, og forbag denne i ovnen ved 180 grader i 10 minutter.
Imens hakkes løg, og kartofler skrælles og skæres i små tern. Kartoffelternene koges i 6-7 minutter, og vandet hældes fra.
Æg, creme fraiche, salt, peber og hakket persille piskes sammen til en ensartet masse.
Løg, feta tern og kartoffeltern kommes i bunden af tærten. Ovenpå kommer man spinatblade og baconstykker. Til slut hældes æggemassen over, og tærten bages miderst i ovnen ved 180 grader i 45 minutter.

Værd at vide
Kan serveres med flute til.