Bettinas okseburger


OKSEBURGER. Lækker burger med oksekød

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 20 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 gode hjemmelavet burgerboller (se opskrift her på siden)
500 g. hakket oksekød
1 spsk mel
½ finthakket løg
16 skiver agurk
8 skiver tomat
Rødløg i ringe
8 skiver bacon
Sød rød peber i ringe
4 skiver ost
Grillkrydderi
Salt
Peber
Dressing:
3 spsk cremefraiche 18 % eller 9 %
2 spsk mayonnaise
1 spsk finthakket løg
1 fed finthakket hvidløg
2 finthakkede syltede agurker (kan udelades)
1 spsk ketchup
1 tsk citronsaft
½ tsk salt
Peber
Cayennepeber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Alle ingredienser til burgerdressingen blandes sammen og den smages til med salt, peber og cayennepeber.

Grøntsagerne rengøres og snittes som beskrevet.

Burgerbollerne varmes i ovnen ca. 10 min.

Bacon steges på panden til det er sprødt, og dryppes af på et stykke køkkenrulle.

Oksekødet blandes med mel og finthakket løg, formes til 4 flade bøffer og krydres med grillkrydderi og peber. Bøfferne steges efter smag på panden eller på grillen.

Når de er næsten færdige lægges 1 skive ost på hver og steger med de sidste par minutter.

Del bollen og smør begge halvdele med dressing. Læg på bunden tomat, agurk, bøf, peberfrugt, løg, bacon og læg låget på.

Serveres evt. med ovnstegte kartofler.

Værd at vide
Kan med fordel tilberedes på grill