Legeret linsesuppe


LINSESUPPE. Legeret linsesuppe

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
175 g. grønne linser 2 skalotteløg 1 persillerod 1-2 fed hvidløg olie 4 dl. bouillon karry bredbladet persille salt og peber piskefløde

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skyl linserne og lad dem dryppe af. Skræl persilleroden, pil skalotte- og hvidløg, og skær dem i små tern. Svits grøntsagerne i olien, sammen med karry i 2-3 min. Kom linser og bouillon i gryden og lad suppen småkoge under låg i ca. 45 min til linserne er godt møre. Purer suppen og varm den igennem. Smag til med piskefløde, salt og peber. Drys med grofthakket persille. Tilbehør: Godt brød. Hvis suppen skal spises som hovedret, skal mængden øges. Man kan starte med at svitse 150 g bacon i tern og får dermed en mere fyldig suppe God fornøjelse…