Glaseret lammebryst med surkål og braiserede rodfrugter


GLASERET LAMMEBRYST. Glaseret lammebryst med surkål og braiserede rodfrugter

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
1,5 kg lammebryst Suppeurter såsom persillerod, pastinak, gulerødder nogle fed hvidløg efter behag 2 kviste frisk timian smør 600 g surkål (evt. fra dåse) 1 løg 5-10 enebær olie Glasering: 1 øl 2 kviste frisk mynte 2 fed hvidløg 1 hakket skalotteløg 2 spsk. rørsukker brødkrumme

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Lammebrystet koges til det er mørt sammen med nogle urter, salt og peber. 1 løg hakkes og svitses i lidt olie, kålen kommes i en si og skylles under rindende vand. Kom surkålen op i gryden og hæld 1 dl kogende vand over (så den holder den lyse farve), tilsæt nogle enebær og krydr med salt. Kålen koges i 20 min til den er mør, men stadigvæk har bid. Glasering: Øllen koges ned til det halve, tilsæt hakket hvidløg, skalotteløg, hakket mynte og 2 spsk. rørsukker. Lad det småsimre i 5 min. Det møre bryst pensles med glaseringen, drysses med brødkrumme og grilles i ca. 5-10 min. Rodfrugterne skæres i små tern og sauteres i smør. Lad dem simre i ca. 2 min., tilsæt hakket hvidløg og timian. Lammebrystet anrettes ovenpå rodfrugterne og serveres med surkål. Tilbehør: Server groft brød til. God fornøjelse…