LAMMEGRYDE. Lammegryde med grønne bønner
|
Tilberedningstid:
Ikke angivet
|
|
Nødvendige ingredienser
(4 personer)
600 g lammekød fra bov eller kølle
500 g kartofler
500 g brede grønne bønner
1 løg
5 fed hvidløg
2 dl hvidvin
2 dl bouillon
timian
lidt mel
salt, peber
olivenolie
|
SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær lammekødet i tern på 3-4 cm og vend dem i mel krydret med salt og peber. Brun dem i en gryde i olien. Tag kødet op når det er brunet på alle sider. Kom lidt mere fedtstof i gryden og steg de skrællede kartofler og løgene som er skåret i store tern. Tilsæt bønnerne skåret igennem et par gange, de hakkede hvidløg og timian. Rør rundt i gryden mens det hele svitses igennem i 4-5 minutter.
Hæld hvidvin og bouillon over og læg lammekødet tilbage i gryden.
Læg låg på gryden og lad det hele koge i 40 minutter. Smag til sidst til med salt og peber.
Tilbehør:
Godt landbrød til at dyppe saften op med.
God fornøjelse…
|
|