Lammesteaks med Puy linser og krydderurter


LAMMESTEAKS. Lammesteaks med Puy linser og krydderurter

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 lammesteaks 300g linser fra Puy timian persille basilikum rosmarin 5 spsk. Balsamico eddike olivenolie salt og peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Kog linserne i vand i 20 min til de er møre men ikke udkogte. Hak frisk timian, persille, basilikum og en kvist rosmarin. Krydr lammesteaks med salt og peber og steg dem i god olivenolie ved høj varme. Hold dem lune mens du hælder Balsamico eddike på panden. Lad syren koge af, skrab lidt i bunden af panden og bland de afdryppede linser og finthakkede krydderurter i. Smag til med salt og peber. Fordel linserne i bunden af tallerkenerne og læg en steak ovenpå. Tilbehør: Server med creme fraiche og landbrød. Hvis du tilbereder lidt ekstra linser er næste dags linsesalat godt på vej. God fornøjelse…