Lammesuppe fra Tadzjikistan (Russisk)


LAMMESUPPE, Lammesuppe fra Tadzjikistan (Russisk)

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
¾ kg lammebryst
100 g smør
250 g ris
½ kg kartofler
2 gulerødder
2 løg
1 dl tomatpuré
2 ½ dl creme fraiche
1 ½ l bouillon (eller vand)
3 spsk. finthakket purløg
1 spsk. hakket persille
salt og peber.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær kødet i mundrette stykker og svits det gyldenbrunt på alle sider i smørret. Tilsæt de pillede, hakkede løg og krydr med peber. Lad kødet stege næsten mørt; det varer ca. 45 min. Kom de istandgjorte gulerødder – skåret i mønter eller terninger – i sammen med tomat pureen og lad retten snurre yderligere fem min. Hæld bouillonen ved og tilsæt så ris grynene og kartoflerne, disse sidste skrællet og skåret i terninger. Lad retten koge yderligere 25-30 min., til alt er mørt. Kom creme fraichen i straks inden suppen skal serveres og drys med purløg og persille.