Blomkål med rejer


BLOMKÅL MED REJER. Opskrift på Blomkål med rejer

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
1 middelstort blomkål
salt
1 spsk. smør
1 ½ spsk. mel
1 dl fløde
hvid peber
150 g mayonnaise
250 g kogte rejer
1 bdt. finthakket dild
salatblade
3 hårdkogte æg.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Rens blomkålen og kog den netop mør i vand, tilsat salt. Tag dem op og lad den blive kold. Bag smørret af med melet og spæd med fløden samt så meget af blomkålsvandet, at der dannes en tyk stuvning. Smag til med salt og peber og tag den af varmen. Lad stuvningen blive helt kold, inden mayonnaisen piskes i. Anret kålen på et fad, dækket med salatblade, og hæld sovsen over. Drys med pillede rejer og dild og pynt omkring kålen med æggebåde.