Græsk lammekølle


GRÆSK LAMMEKØLLE. Opskrift græsk lammekølle

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
1 lammekølle uden skankben
4-5 fed hvidløg
krydderurter efter smag
200 fetaost
2 dl creme fraiche
1½ dl bouillon
1½ dl hvidvin

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Den afpudsede lammekølle spækkes med splint af hvidløg og de hakkede krydderurter (timian, rosmarin, mynte efter smag), krydres med salt og peber lægges i et ovnfast fad. Brunes i 20 min i en 220o C varm ovn. Bland reven fetaost med creme fraichen.

Dæmp varmen til 180 grader C og hæld væden - ½ bouillon ½ hvidvin ved og fordel fetablandingen over kødet. Steg køllen færdig til overfladen er gylden i ca. 40 min.
Lad køllen hvile tildækket i 10 min inden den skæres ud.

Tilbehør:
Server med bønnesalat med finthakket hvidløg samt råstegte kartofler.

God fornøjelse…