Braiseret lammebov


BRAISERET LAMMEBOV. Opskrift på braiseret lammebov, en opskrift du skal prøve

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
1 stor udbenet, snøret lammebov
salt, peber
olie
1 løg
2 gulerødder
1/4 selleri
4 fed hvidløg
1 porre
2 dl bouillon
3 tomater
150 g hvide bønner
1 kvist frisk timian
1-2 chili
2 tsk. tomatpuré
Persille

SÃ¥dan tilberedes opskriften
De hvide bønner udblødes i vand natten over.

Brun lammeboven i en gryde, krydder med salt og peber og hæld lidt bouillon ved.
Gør urterne i stand og kom dem i gryden og lad det simre i 15-20 min.
Kog de hvide bønner i udblødningsvand tilsat timian og chili. Hæld kogevandet fra, tag chili og timiankvisten op og bland bønnerne med tomatpuré.

Læg nu lammeboven i en lille bradepande eller et ovnfast fad, læg urter og tomater skåret i både sammen med de kogte, afdryppede hvide bønner omkring stegen.

Tilsæt evt. lidt mere væde og stil fadet i ovnen ved 175 grader i 20 min.

Skær lammeboven i ikke for tynde skiver, anret med grønsagerne og drys med hakket persille.

God fornøjelse…

Værd at vide
Lammeboven kan serveres med en kartoffelgratin eller råstegte kartofler.